Miért jó az Angyalkert Óvodába járni? Mert: ”Az Angyalkert Óvodában kilóghatok a kockából , így Én is jól érzem Magam, mert szeretnek, elfogadnak olyannak, amilyen vagyok.”


2024. március 22., péntek

Víz világnapja óvodánkban

Rendhagyó módon idén a Víz világnapját az Esztergomi gátőrháznál tartottuk meg a nagyobb csoportokkal (Csiga, Katica, Cica, Nyuszi) március 21-én, ahol játékos feladatokon keresztül ismerhették meg a vízi világ életét, élőlényeit, környezetét 5 állomáson keresztül. Sok-sok ismerettel gazdagodtak a délelőtt során. Ez alatt kiscsoportosaink (Maci, Tulipán) is sok játékos ismeretre tettek szert az óvoda falai belül.

Március 22-én pedig a hagyományaink szerint minden csoporttal együtt kék pólóban játszva, énekelve, fogadalomtétellel, hajót ábrázoló élőképpel zártuk le projektünket.

Idén is csatlakoztunk a Happy-hét programhoz, mely a vízivást népszerűsíti. Minden gyermek hozott az óvodába kulacsot, melybe vizet töltöttünk. A gátőrháznál ezzel olthatták szomjukat a gyermekek az izgalmas játékok után. A víz ivás fontosságára ezen kívül is mindig nagy hangsúlyt feltetünk mindennapjaink során.

További fotók a képre kattintva!










1 megjegyzés:

  1. Az Ön bejegyzése a ragyogás sugárzó példája! Éleslátó, jól artikulált és valóban értékes. Köszönjük, hogy megosztotta álláspontját. Keresd fel az Aviator játékunkkal foglalkozó blogot most.

    VálaszTörlés

Itt üzenhetsz Nekünk! :