Miért jó az Angyalkert Óvodába járni? Mert: ”Az Angyalkert Óvodában kilóghatok a kockából , így Én is jól érzem Magam, mert szeretnek, elfogadnak olyannak, amilyen vagyok.”


2021. december 20., hétfő

BOGÁRHÁTON

Köszönjük a Szentgyörgymezői Olvasókörnek, hogy lehetővé tette a "Bogárháton" című interaktív előadást óvodásaink számára!



                                                                           Fotók itt

1 megjegyzés:

  1. Újra áldottnak érzem magam a házasságomban, miután Dr. Igbinovia visszahozta a férjemet, aki jó 3 hónapra elvált tőlem. Szűcs Julianna vagyok, Budapestről Bár a szájam mindenhol van, nem lesz elég megköszönni Dr. Igbinoviának az életemben nyújtott segítségét. A férjem elvált tőlem 3 hónapig, és én nélküle fájdalmaim és gyötrelmeim voltak, így mindenhol segítséget kerestem, de semmi sem jött össze, egészen addig, amíg nem Dr. Igbinoviára gondoltam, akivel online kapcsolatba léptem, elmagyaráztam neki a helyzetemet, és megígérte. hogy a férjem három napon belül visszajön hozzám, amíg a szívem még mindig érte dobog. Hittem benne, és ő készített nekem egy varázslatot, és a férjem úgy hívott, ahogy Dr. Igbinovia mondta. Könyörgött és azt mondta, hogy szüksége van rám, és most újra boldogan élünk. Mindenki, aki olvassa a cikkemet, és akinek segítségre van szüksége, vegye fel a kapcsolatot az e-mail címével doctorigbinovia93@gmail.com vagy whatsapp +12162022709 és viber +12066713285 a házassága megmentésének legjobb módja.

    VálaszTörlés

Itt üzenhetsz Nekünk! :