Miért jó az Angyalkert Óvodába járni? Mert: ”Az Angyalkert Óvodában kilóghatok a kockából , így Én is jól érzem Magam, mert szeretnek, elfogadnak olyannak, amilyen vagyok.”


2021. szeptember 22., szerda

Autómentes Világnap 2021.

Az idén is nagy örömmel szervezte meg óvodánk ezt a zöld jeles napot, mely rendezvény hosszú távú célkitűzése volt, hogy egyre többen vegyék igénybe az alternatív közlekedési módokat, hogy ezáltal is óvjuk környezetünket, javítsuk életminőségünket. 

Kezdeményezésünkhöz csatlakozott:  Esztergomi Montágh Imre EGYMI, Óvoda, Ált. Iskola és Speciális Szakiskolából az óvodás korosztály, Esztergomi Aranyhegyi Óvoda, Esztergomi Belvárosi Óvoda, Esztergomi Erzsébet királyné úti Óvoda, Esztergomi Honvéd úti Óvoda, Esztergomi Kertvárosi Óvoda, Esztergomi Zöld Óvoda, Babits Mihály Ált. Iskola, Mindszenty József Katolikus Ált. Iskola, SzC Géza fejedelem Technikum és Szakképző Iskola rendészeti szaka.

Köszönetünket fejezzük ki Esztergom városának, város vezetésének, a hivatal dolgozóinak, Esztergomi Rendőrkapitányságnak. 

Az ajándékok felajánlását megköszönjük a Neuzer Kft -nek, Mankóné Kispál Piroskának, munkatársainknak, és az Angyalkert Alapítványnak.

A jó hangulatú zenés torna megtartását hálásan köszönjük Wieland Ilonának. (Hugi néni).

Kispál Lászlónak köszönjük, hogy lehetővé tette lovaskocsijával a fiatalabb gyermekek rendezvényre szállítását.

További fotók itt













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt üzenhetsz Nekünk! :