Miért jó az Angyalkert Óvodába járni? Mert: ”Az Angyalkert Óvodában kilóghatok a kockából , így Én is jól érzem Magam, mert szeretnek, elfogadnak olyannak, amilyen vagyok.”


2024. május 31., péntek

Gyerekhét az óvodánkban

Idén is sok színvonalas programmal készültünk a gyermek hetünk alkalmából a gyerekeknek. Hétfőn játékösvényen vettek részt. Kedden az egész óvoda közösen fagyizott az udvaron. Szerdán kirándulást szerveztek a csoportok, kisvonatozni mentek a Cica, a Tulipán és a Maci csoportosok, a Nyuszi és a Katica csoport játszótérre kirándult, a Csiga csoport pedig a dömösi madár mentőközpontba látogatott el. Csütörtökön szuper ugrálóvárazásban vehettek részt, illetve a tűzoltáság bemutatta járművét, felszerelését, eszközeiket a gyermekeknek. Pénteken a Vaga Banda Gólyalábasok bemutatóját élvezhették óvodásaink. Szuper előadás volt, sokat nevettünk, vidáman telt a délelőtt. Nagyon sok élménnyel gazdagodtak a gyerekek, igazán vidám hetünk volt.

A Gyermekhét megrendezésében segítségünkre volt a Magyar Suzuki Zrt és az  Esztergom Megyei Jogú Város Önkormányzata. Köszönjük szépen!


Sok-sok fénykép, videó tekinthető meg az alábbi képre kattintva!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt üzenhetsz Nekünk! :