Miért jó az Angyalkert Óvodába járni? Mert: ”Az Angyalkert Óvodában kilóghatok a kockából , így Én is jól érzem Magam, mert szeretnek, elfogadnak olyannak, amilyen vagyok.”


2017. március 27., hétfő

Felhívás

Kedves Szülők!
Segítségeteket szeretnénk kérni!
Egyre melegebb van, így több időt tudunk a szabadban tölteni. :) Sajnos azt tapasztaljuk, hogy gyermekek nagyon kevés folyadékot isznak, amit eddig is több módon próbálunk megoldani: kancsókban vizet vittünk ki a gyerekeknek, ill. fali kút is működik az óvoda udvarán, amit bármikor használhatnak a gyerekek. Sajnos nem minden gyermek él ezekkel a lehetőséggel. Probléma az is, hogy még aki iszik, azt sem tudjuk kontrollálni, pontosan mennyi folyadékot vesz magához. Erre próbálunk megoldást találni.
Amire gondoltunk és amiben segítségeteket kérjük a következő:
Szeretnénk tőletek egy fél literes ásványvizes flakont kérni, (melyet elláttok gyermeketek nevével) Ezt az udvarra menetel előtt vízzel megtöltenénk és ebből ihatnának a gyerekek, ezáltal jobban követhető lenne, ki mennyit folyadékot iszik.
Fontos, hogy ezt csak az udvaron használnánk,és csak VIZET töltenénk bele ( ti se tegyetek bele szörpikét, teát stb.) uh. arra kérünk titeket, ezt beszéljétek meg a gyerekekkel, mert célunk a szomjoltás!
Az üvegek tisztán tartását, időnkénti cseréjét nektek kell vállalni.
Együttműködéseteket köszönjük!

Rajzpályázat



Gratulálunk óvodásainknak a Víz Világnapja alkalmából meghirdetett rajzpályázaton elért eredményekhez.

2017. március 13., hétfő

Programok tavasszal


Tájékoztatás óvodai beiratkozásról

Kedves Szülők!

Óvodai beiratkozás 2017. április 24-25. ( 8:00-12:00 - 13:00 -16:00 óráig)

Bejelentkezéshez a szülő kérjük hozza magával a személyi igazolványát és lakcímet igazoló hatósági igazolványát ( Suzukiban dolgozók esetében a szülők névre szóló beléptető kártyáját ) a gyermek nevére kiállított személyi azonosítót, TAJ kártyáját és a lakcímet igazoló hatósági igazolványt.
 A bölcsődébe járó gyerekek átvétele az óvodába nem történik automatikusan, ezért a bölcsődés gyerekeket is be kell jelenteni az óvodába.
A gyermek abban az évben, amelyben a harmadik életévét betölti, az óvodai nevelési év kezdő napjától ( szeptember 1-jétől) napi négy órát köteles óvodai nevelésben részt venni.